Brezplačna eknjiga ENG
close

Check out Malinca's TOP hits and take advantage of discounted prices >>>

Empty cart

Cart Subtotal: €0.00,
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: €0.00,!
9.99 EUR
Malinca

Spirulina tablets Organic 100g

Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave vsebuje od 65 % rastlinskih proteinov (beljakovin) in vseh 8 esencialnih aminokislin ter vseh 18 aminokislin skupaj. 

Regular Price: €9.99,

Availability: In stock

Estimated delivery time: Wednesday, 26. 2. 2020

Eno najbolj močnih in uravnoteženih virov prehrane

Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave je modrozelena klorofilna alga z veliko vsebnostjo beljakovin. Modrozelena barva je posledica klorofila (zelena) in fikocianina (modra) v celični strukturi. Predstavlja eno najstarejših oblik življenja na Zemlji. Gre za preprosto enocelično vrsto modrozelenih cepljivk. Te so pred 3,6 bilijoni let pričele naš planet oskrbovati s kisikom. Modrozelene alge so bile torej tiste, ki so pričele vzpostavljati zemeljsko atmosfero, ki danes omogoča življenje na Zemlji. 

Ime izhaja iz latinske besede spiralo, ki se navezuje na obliko te alge. Spirulina raste v slani in alkalni vodi z visokim pH-jem. Tako okolje je precej sterilno in razen spiruline v njem ne preživi veliko živih organizmov. Temperatura pri kateri najbolje uspeva je od 35 do 40 stopinj. V mrazu se spirulina zravna, ko pa je toplo zopet zavzame spiralno obliko. 

Hrana astronavtov in športnikov ter ljudi z aktivnim življenjskim slogom

Za moč in vzdržljivost so jo uporabljali že Azteki, ki so ji pripisovali zdravilno moč. Zaradi njenega prehranskega profila jo je NASA vključila v prehrano astronavtov, po njej pa zelo radi posegajo tudi športniki in ljudje z aktivnim življenjskim slogom.

Ali veš, da ima spirulina 100x več vitamina A kot korenje, 6x več beljakovin kot jajca, 50x več železa kot špinača, 7x več kalcija kot mleko in 10x več kalija kot zelenjava? Osupljivo, kajne?

Uporaba spiruline iz ekološke pridelave

2-krat dnevno zaužij po 2 tableti (skupaj je to 2 g spiruline dnevno) s kozarcem vode ali naravnim sokom ob zajtrku in kosilu.

Ob uživanju spiruline je pomembno, da spiješ dovolj tekočine (vode, čaja) – minimalno 3 dcl na 10 kg telesne teže dnevno. Tako se bo lahko telo lažje prečistilo.

Za tvojega hišnega ljubljenčka: Spirulino v tabletah lahko zdrobiš in umešaš svojemu hišnemu ljubljenčku med hrano. Na ta način bo dobil veliko dodatnih vitaminov in mineralov, še posebej če je suho briketirano hrano.

Sestavine: 100 % ekološko pridelana spirulina v tabletah

Neto količina: 100 g (200 tablet po 500 mg)
Poreklo: Kitajska. Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, semena in žita.

Vsebuje naravno prisotne sulfite.

EKO – izdelek iz ekološke pridelave - pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave (200 tablet) je na voljo tudi v Maxi marketu Mercator v Ljubljani (Trg republike 1).  

Hranilne vrednosti Spirulina tablets Organic 100g

Hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost kJ/kcal
  1420 / 336
 • Maščobe g
  1,0
 • od tega nasičene maščobe g
  0,5
 • Ogljikovi hidrati g
  13,1
 • od tega sladkorji g
  0,1
 • Prehranske vlaknine g
  5,1
 • Beljakovine g
  65,9
 • Sol g
  0,9

Write your own review about: Spirulina tablets Organic 100g

Your purchase will be with you in a few days! If you order by 1pm, it will be sent out the same day. Otherwise I try to pack and send all of the orders placed after 1pm, immediatly the following working day.

Delivery price depends of the size of the parcel and country of the recipient - you can check the prices HERE.

You can pay with 3 different methods:

 • Payment of invoice (UPN order),
 • Card payment (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • Paypal payment
:

Zraven Spirulina tablets Organic 100g priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.