Brezplačna eknjiga ENG
close

Check out Malinca's TOP hits and take advantage of discounted prices >>>

Empty cart

Cart Subtotal: €0.00,
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: €0.00,!
24.97 EUR
Malinca

Kolagen UP (60 kapsul) + brezplačna poštnina

Iščeš rešitev, ki bi ti pomagala do več kolagena, a si želiš nekaj, kar ni živalskega izvora? Nekaj, kar bi spodbudilo tvorbo tvojega lastnega kolagena in poleg lepega videza poskrbelo tudi za vitalnost? Kolagen UP je inovativna rešitev zate!

Regular Price: €24.97,

Availability: In stock

Estimated delivery time: Monday, 2. 3. 2020


  Kolagen – trend ali nuja?

  O kolagenu, pomembnemu gradniku naše kože, mišic, kosti itd. je mogoče zaslediti veliko.

  Če te je raziskovanje kdaj privedlo na kakšen kolagen forum, ker te je zanimalo, kaj je kolagen, če je kolagen za lase in če je kolagen za kožo, so bile ugotovitve najbrž takšne: večina kolagenskih dodatkov je kolagen v prahu živalskega izvora.

  Kolagen v prahu je pogosto ribji kolagen, najdemo pa tudi kolagen v kapsulah in hidroliziran kolagen.

  Ko telo sintetizira takšen kolagen, naredi samo to: vzame kolagen, ga razgradi in vgradi v svojo kožo. Kadar ga seveda lahko, ker je na trgu tudi veliko takih različic, ki jih telo ne more uporabiti.

  Pa lahko do več kolagena prideš tudi drugače?

  Seveda!

  Najboljši način je, da telo kolagen proizvede čisto samo, mi pa mu damo za to le spodbudo v obliki naravnih rastlinskih izvlečkov, ki ne samo spodbujajo, ampak tudi varujejo kolagen v telesu.

  Tak naravni kolagen je za telo najboljša rešitev.  

  Prehransko dopolnilo Kolagen UP

  Kolagen UP je dopolnilo rastlinskega izvora, ki kolagena ne vsebuje, vsebuje pa rastlinske izvlečke, ki lahko telesu pomagajo, da ponovno pospešeno zažene svojo lastno proizvodnjo kolagena.

  Kolagen UP je:

    • Veganski
    • Brez glutena
    • Brez laktoze
    • Brez sladkorjev, polnil in drugih dodatkov
    • Brez okusa

  Za kožo kot v mladosti

  Kolagen UP vsebuje 5 naravnih sestavin, in sicer:

    1. Vitamin C, ki je popolnoma naraven, saj se nahaja v ekstraktu šipka. Vitamin C je za sintezo kolagena bistven, najboljši pa je seveda naraven.
    2. Ekstrakt zelenega čaja, ki ga v Aziji že stoletja pijejo ne le zaradi energije, ampak tudi za mladost in vitalnost.
    3. Še eden rastlinski izvleček je izvleček bambusa, ki vsebuje silicijev dioksid oz. siliko. Silicij je element, ki ga telo porablja pri procesih povezanih s kožo, lasmi, nohti, po trditvah študij pa je tudi pomemben element, ki prispeva k tvorbi kolagena.
    4. Kolagen sestavljen iz aminokislin. Zato so tri najpomembnejše, glicin, prolin in lizin, dodane tudi Kolagenu UP.
    5. Še ena izredno pomembna sestavina je standardizirani pšenični izvleček CERAMOSIDES, ki predstavlja pomembno prednost tega prehranskega dopolnila. Gre namreč za pšenične ceramide. Tudi človeška koža vsebuje ceramide, to so lipidi, ki delujejo kot signalne molekule in skrbijo za navlaženost kože. Z leti jih je namreč vse manj, posledica pa je zmanjšana tvorba kolagena.

  Kolagen UP je torej idealno rastlinsko dopolnilo, ki na telo in njegove procese deluje širše in bolj celostno.

  Telo spodbuja k temu, da bi delovalo tako, kot pred 25. letom starosti, ko se tvorba kolagena in podobni procesi upočasnijo.

  Uporaba Kolagena UP

  Priporočena dnevna količina prehranskega dopolnila Kolagen UP sta 2 kapsuli. Zaužijte obe skupaj med jedjo, najbolje med zajtrkom ali kosilom, in z veliko vode.

  Prehransko dopolnilo Kolagen UP je primerno za odrasle od 20 let dalje.

  Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

  Sestavine:

    • Vsebina kolagen kapsule: mešanica aminokislin (prolin, lizin, glicin), izvleček bambusa, izvleček zelenega čaja (Camellia Sinensis), izvleček šipka, CERAMOSIDES (izvleček pšeničnih semen), ekološka riževa moka, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid.
    • Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski izvor.

  2 kapsuli (dnevni odmerek) vsebujeta 800 mg vsebine:

    • 100 mg mešanice aminokislin (prolin, lizin, glicin),
    • 100 mg standardiziranega izvlečka bambusa (od tega vsaj 60 mg silicijevega dioksida – silike),
    • 100 mg standardiziranega izvlečka zelenega čaja (od tega vsaj 95 mg polifenolov in od tega 75 mg katehinov),
    • 60 mg izvlečka šipka (od tega vsaj 30 mg vitamina C – 37,5 % PDV*),
    • 30 mg CERAMOSIDES – standardiziran izvleček pšeničnih semen (od tega vsaj 15 mg glikozilceramidov in 12 mg digalaktozil-digliceridov (DGDG))

  *PDV – priporočen dnevni vnos

  Opozorilo: Ob preobčutljivosti ali alergiji na katero od sestavin tega izdelka ali v primeru jemanja zdravil, se pred uporabo posvetuj s svojim zdravnikom. 

  Shranjevanje: Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

  Neto količina: 60 kapsul 
  Poreklo: Slovenija

  Najbolj pogosta vprašanja

    • Kaj je kolagen?

  Kolagen je izredno pomembna beljakovina, ki v človeškem telesu deluje kot lepilo, ki veže tkiva. Predstavlja tudi do 30 % beljakovinske mase v telesu, tvorijo pa ga posebne celice v koži, ki jih imenujemo fibroblasti. Kolagen za kožo predstavlja izredno pomemben člen. Pa ne le za napet in mladosten videz kože. Kolagen za sklepe predstavlja nujo in seveda tudi za zdrave kite, vezi …

    • Kaj je izvleček CERAMOSIDES?

  Gre za izvleček pšenice, natančneje pšenične ceramide, ki pa ne vsebujejo glutena. Ceramidi so lipidi, ki so v koži naravno prisotni, a jih je prav tako kot kolagena z leti vse manj. So izredno pomembni za varovanje fibroblastov, ki izdelujejo kolagen, poleg tega pa v koži zadržujejo vlago, ki skrbi za lep mladosten in zdrav videz kože.

    • Kakšna je razlika med kolagenskimi dodatki kot je kolagen v prahu in Malincinim Kolagenom UP?

  Večina kolagenskih dodatkov na trgu, ki vsebujejo kolagen, je kolagen v prahu živalskega izvora. Malincin Kolagen UP pa je popolnoma veganski, saj kolagena samega po sebi ne vsebuje. Vsebuje le sestavine, ki telesu pomagajo, da izdela svoj lasten kolagen. Poleg tega pa Kolagen UP vsebuje tudi rastlinske ekstrakte, ki so za mladosten videz kože ravno tako pomembni kot sam kolagen.

    • Od katerega leta lahko jemljem Kolagen UP?

  Kolagen UP je primeren za vse od 20. leta dalje. Takrat, še posebej pa po 25. letu, se upočasnijo procesi izdelave kolagena v koži, k hitremu upadanju pa prispevajo tudi okolijski dejavniki, kot sta sonce in onesnaženost. S kolagenom UP telo spodbudimo, da kolagen zopet bolj pospešeno izdeluje.

    • Za koga je primeren Kolagen UP?

  Kolagen UP je primeren tako za ženske kot tudi za moške. Za vse, ki imajo težave s kožo, so velikokrat izpostavljeni soncu, si želijo telo spodbuditi k lastni proizvodnji kolagena, za vegane in tudi za starejše, ker je kolagen tudi zelo pomemben člen za zagotavljanje zdravih tkiv in sklepov.

    • Ali ga smejo uživati nosečnice in doječe mamice?

  Kolagen UP je popolnoma varen tudi med nosečnostjo in dojenjem, saj vsebuje le naravne ekstrakte in aminokisline, ki so med nosečnostjo in kasneje zelo zaželene.

    • Ali vzamemo obe kapsuli hkrati?

  Vzamemo obe kapsuli hkrati med jedjo z veliko vode.

    • Kdaj je najbolj primeren čas za uživanje Kolagena UP?

  Najbolje je, če kapsuli vzamete med zajtrkom ali kosilom. Kapsula vsebuje ekstrakt zelenega čaja, zato zvečer jemanje ni priporočljivo.  

    • Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

  Zaradi ceramidov so lahko prvi učinki vidni že po 15 dneh, s časoma pa se stopnjujejo, saj moramo dati telesu čas, da začne pospešeno izdelovati svoj kolagen.

    • Ali s Kolagenom UP naredimo kuro, ali ga lahko jemljemo stalno?

  Kolagen UP je primeren za stalno uporabo, saj vsebuje le naravne sestavine, ki pomagajo telesu pri sintezi lastnega kolagena.

    • Ali lahko jemljem Kolagen UP in Imunobiotike hkrati/istočasno?

  Kolagen UP in Imunobiotike lahko brez težav uživaš hkrati, saj se učinki ne izključujejo. Kolagen Up vsebuje le popolnoma naravne ekstrakte, ki kulturam v Imunobiotikih ne škodujejo. Priporočamo, da oboje hkrati zaužiješ pred kosilom.

  Ali lahko kapsulo odprem in zaužijem le prah?

  V primeru težav s požiranjem kapsul lahko kapsulo tudi odprete in vsebino popijete s tekočino.

    • V izdelku je ekstrakt pšeničnih semen – ali v njem res ni glutena?

  Pšenična semena ne vsebujejo glutena, ta se razvije šele, ko pšenica zrase. Izvleček torej NE vsebuje glutena. 

  Kolagen up na voljo tudi v vseh 84-ih drogerijah DM po Sloveniji in Maxi marketu Mercator v Ljubljani (Trg republike 1).

Write your own review about: Kolagen UP (60 kapsul) + brezplačna poštnina

Your purchase will be with you in a few days! If you order by 1pm, it will be sent out the same day. Otherwise I try to pack and send all of the orders placed after 1pm, immediatly the following working day.

Delivery price depends of the size of the parcel and country of the recipient - you can check the prices HERE.

You can pay with 3 different methods:

 • Payment of invoice (UPN order),
 • Card payment (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • Paypal payment
:

Zraven Kolagen UP (60 kapsul) + brezplačna poštnina priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.