Brezplačna eknjiga ENG
close

Check out Malinca's TOP hits and take advantage of discounted prices >>>

Empty cart

Cart Subtotal: €0.00,
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: €0.00,!
5.99 EUR
Malinca

Barley grass Organic 100g

Ječmenova trava v prahu iz ekološke pridelave je mlada bilka ječmena. Ječmen je načeloma podoben ostalim žitom, a prenese precej ostrejše klimatske razmere kot npr. pšenica. Gre za zelo staro žito. Je eno najdragocenejših živil.

Regular Price: €5.99,

Availability: In stock

Estimated delivery time: Tuesday, 21. 1. 2020

Ječmenova trava v prahu iz ekološke pridelave je mlada bilka ječmena. Ječmen je načeloma podoben ostalim žitom, a prenese precej ostrejše klimatske razmere kot npr. pšenica. Gre za zelo staro žito. Izvira iz Azije in severovzhodne Afrike. Ječmenova trava je eno najdragocenejših živil na planetu Zemlja. Čudovita zelena barva mladih bilk govori o mladostnosti, življenju in vitalnosti. Ječmen so v Egiptu pridelovali že okoli 7000 let pr. n. št. Grki so ječmen uživali kot hrano, ki naj bi izboljševala plodnost in čistost razuma, gladiatorjem je dajal moč za boje in Kitajci so ga častili kot simbol moškosti. Gre torej za zelo staro žito, ki pa je bilo dolgo nekoliko pozabljeno in potisnjeno ob stran. Med drugo svetovno vojno je, zaradi pomanjkanja kakšne druge, postala zelo popularna ječmenova kava. Postopoma se je ječmen zopet čedalje bolj uveljavljal v prehrani ljudi. Danes je na tržišču zopet pestra paleta različnih ječmenovih izdelkov med katerimi s svojo svežino izstopa prav ječmenova trava. 

Uporaba ječmenove trave iz ekološke pridelave 

Priporočen dnevni vnos: 4 - 8 g dnevno. Začnite s manjšim odmerkom, nato pa počasi povečujte do 8 g dnevno. Vmešajte jo v vodo, v sadne ali zelenjavne smoothie ali sveže iztisnjene sokove. 

Sestavine: 100 % ekološko pridelana ječmenova trava v prahu

Neto količina: 100 g
Poreklo: Kitajska. Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist. 

EKO – izdelek iz ekološke pridelave - pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Ječmenova trava v prahu iz ekološke pridelave 100g je na voljo tudi v Maxi marketu Mercator v Ljubljani (Trg republike 1).

Hranilne vrednosti Barley grass Organic 100g

Hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost kJ/kcal
  1410/337
 • Maščobe g
  3,4
 • od tega nasičene maščobe g
  1,1
 • Ogljikovi hidrati g
  3,4
 • od tega sladkorji g
  0
 • Prehranske vlaknine g
  26,5
 • Beljakovine g
  20,1
 • Sol g
  0

Write your own review about: Barley grass Organic 100g

Your purchase will be with you in a few days! If you order by 1pm, it will be sent out the same day. Otherwise I try to pack and send all of the orders placed after 1pm, immediatly the following working day.

Delivery price depends of the size of the parcel and country of the recipient - you can check the prices HERE.

You can pay with 3 different methods:

 • Payment of invoice (UPN order),
 • Card payment (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • Paypal payment
:

Zraven Barley grass Organic 100g priporočamo tudi

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.